Ocjena korisnika: 7.8/10
(113 glasova)

OPIS

Svi znamo za dinosaure i legendarno doba njihove vladavine. No što je s drevnim krokodilskim behemotima - koji su ih jeli za doručak? Paleontolog Paul Sereno vraća meso na kosti još neviđenom prapovijesnom grabežljivcu - drevnom divovskom krokodilu.

Slike

Kada su krokodili jeli dinosaureKada su krokodili jeli dinosaureKada su krokodili jeli dinosaureKada su krokodili jeli dinosaureKada su krokodili jeli dinosaureKada su krokodili jeli dinosaureKada su krokodili jeli dinosaureKada su krokodili jeli dinosaureKada su krokodili jeli dinosaureKada su krokodili jeli dinosaureKada su krokodili jeli dinosaureKada su krokodili jeli dinosaureKada su krokodili jeli dinosaureKada su krokodili jeli dinosaureKada su krokodili jeli dinosaureKada su krokodili jeli dinosaureKada su krokodili jeli dinosaureKada su krokodili jeli dinosaureKada su krokodili jeli dinosaureKada su krokodili jeli dinosaureKada su krokodili jeli dinosaureKada su krokodili jeli dinosaureKada su krokodili jeli dinosaureKada su krokodili jeli dinosaureKada su krokodili jeli dinosaureKada su krokodili jeli dinosaureKada su krokodili jeli dinosaure

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.