Ocjena: 3.5/10
Ocjena korisnika: 7.4/10
(27 glasova)

OPIS

Kukci su se vratili u nastavku filmskog hita o borbi čovječanstva protiv izvanzemaljskog agresora. Rat se nastavlja u ovom nastavku uspješnog filma o vojnicima koji brane galaksiju od ravnodušnih insekata koji se hrane njihovim mozgovima i koji žele istrijebiti ljudsku rasu iz svih dijelova svemira. Zarobljena u napuštenoj bazi u iščekivanju pomoći, grupa izoliranih vojnika uskoro shvaća da nisu svi onakvi kakvima se čine. Kukci su pronašli način kako preuzeti tijelo i tako su ušli u njihove redove. Sada kad im je ostalo vrlo malo vremena prije nego cijela baza bude preplavljena, vojnici moraju razotkriti izdajice među sobom, i pronaći put u slobodu u ovom akcijskom filmu o pravdi, časti i bitci za opstanak.

Slike

Svemirski marinci 2Svemirski marinci 2Svemirski marinci 2Svemirski marinci 2Svemirski marinci 2Svemirski marinci 2Svemirski marinci 2Svemirski marinci 2Svemirski marinci 2Svemirski marinci 2

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.