OPIS

Nadobudni Dana Cannon (John Murray) osuđen je na program doškolovanja vozača delinkvenata, koji vodi strogi Deputy Halik (James Keach). Međutim, iza svega stoji korumpirani plan da se vozačima pogrešno dodjeljuju kazne, kako bi lijeni policajci uspjeli ispuniti svoje kvote, a onda će i škole zaraditi dodatan novac. Halik je već odlučio kako će na ispitu srušiti sve polaznike iz njegova razreda, planirajući im i zaplijeniti automobile te ih preprodati za velike svote. Dana mu to neće dozvoliti, ujedinjujući vozače u misiju.


Autorski tim serijala „Policijska akademija", na čelu s redateljem Nealom Israelom, svoju je formulu odlučio ponoviti i u komediji „Autoškola", koja je ipak ostala zaboravljena u vremenu svog snimanja. To nije posve zasluženo, s obzirom da je riječ o filmu koji će svakoga gledatelja vrlo lako nasmijati do suza, iako se mora priznati kako su iz filmova-uzora preuzete čak i neke konkretne fore, a ne samo njihov tip i duh. Međutim, Israel to radi vrlo dobro, pa o svemu tome doista nećete stići ni razmisliti, gledajući skupinu otkačenih nesposobnjakovića u borbi za prava potlačenih vozača.

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.