OPIS

Prema scenariju Shije LaBeoufa, temeljenom na osobnim iskustvima, redateljica Alma Har'el oživljava burno djetinjstvo i ranu mladost mladoga glumca dok se on bori da se pomiri s ocem i nosi se vlastitim mentalnim zdravljem.
Prema scenariju Shije LaBeoufa, temeljenom na osobnim iskustvima, nagrađivana redateljica Alma Har'el oživljava burno djetinjstvo i ranu mladost mladog glumca dok se on bori da se pomiri s ocem kroz kino i snove. Pretočivši u fikciju njegov uspon do slave u djetinjstvu i kasniju rehabilitaciju i oporavak u odrasloj dobi, Har'el je glavnu ulogu Otisa Lorta dala Noai Jupeu i Lucasu Hedgesu, koji ga glume u različitim fazama frenetične karijere. LaBeouf je pak prihvatio odvažan i terapeutski izazov glumljenja verzije vlastitog oca, bivšeg rodeo-klauna i prijestupnika. Umjetnica i glazbenica FKA Twigs ostvarila je svoju prvu filmsku ulogu kao susjeda i srodna duša mlađeg Otisa u motelu u kojem žive.

Slike

Medeno djetinjstvoMedeno djetinjstvo

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.