poster

Građanin opasnih namjera

Law Abiding Citizen (2009)

Režiser: F. Gary Gray
CineStar TV1 | 28. 4. 2024. | 20:15

Gdje gledati
Televizija uživo Strimovanje
img
img
Ocjena: 7.4/10
Ocjena korisnika: 8.8/10
(187 glasova)

OPIS

Clyde Shelton (Gerard Butler) uzoran je obiteljski čovjek čiju suprugu i kćer brutalno ubiju tijekom pljačke njihova doma. Kad ubojice uhvate, sudski slučaj preuzme Nick Rice (Jamie Foxx), samouvjereni tužilac iz Philadelphije. Nick ponudi jednom od osumnjičenih blažu kaznu u zamjenu za svjedočenje protiv sukrivca. Deset godina poslije čovjek koji se izvukao s ubojstvom pronađen je mrtav, a Clyde Shelton hladnokrvno priznaje krivnju. Zatim daje upozorenje Nicku da ili popravi loš pravni sustav koji je iznevjerio njegovu obitelji ili će ključni sudionici suđenja umrijeti. Ubrzo Shelton počne provoditi svoje prijetnje u djelo upravljajući iz zatvorske ćelije nizom spektakularnih i dijaboličnih ubojstava koja se ne mogu ni predvidjeti ni spriječiti. Philadelphiju zahvaća strah nakon što Sheltonove visokopozicionirane mete bivaju pogubljene jedna za drugom, a vlasti su nemoćne da zaustave njegovu vladavinu terora. Samo Nick može zaustaviti ubojstva, a da bi uspio u tome, mora nadmudriti ovoga briljantnog sociopata u potresnom sukobu volja u kojem i najmanja pogreška znači smrt. Budući da je čak i njegova vlastita obitelj na Sheltonovoj meti, Nick se nađe u očajničkoj utrci s vremenom, suočen s opasnim protivnikom koji je naizgled uvijek jedan korak ispred njega.

Slike

Građanin opasnih namjeraGrađanin opasnih namjeraGrađanin opasnih namjeraGrađanin opasnih namjeraGrađanin opasnih namjeraGrađanin opasnih namjeraGrađanin opasnih namjeraGrađanin opasnih namjeraGrađanin opasnih namjeraGrađanin opasnih namjeraGrađanin opasnih namjeraGrađanin opasnih namjeraGrađanin opasnih namjeraGrađanin opasnih namjeraGrađanin opasnih namjeraGrađanin opasnih namjeraGrađanin opasnih namjeraGrađanin opasnih namjeraGrađanin opasnih namjeraGrađanin opasnih namjera

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.