Ocjena: 5.9/10
Ocjena korisnika: 8.4/10
(5 glasova)

OPIS

Joseph, strastveni plesač hip-hopa, odluči okušati sreću u Parizu. S djevojkom Emmom i najboljim prijateljem Karimom pridruži se pariškoj ekipi Yourija, poznatog breakdancera, kako bi pokušali osvojiti međunarodno natjecanje u hip-hopu.
Josephova strast prema hip-hop plesu natjera ga da odbije posao u obiteljskoj tvrtki i odseli se u Pariz kako bi okušao sreću. Sa svojom djevojkom Emmom i najboljim prijateljem Karimom pridruži se ekipi koju je formirao poznati pariški breakdancer Youri kako bi pokušao pobijediti na međunarodnom hip-hop natjecanju. Kako se događanje primiče, ništa ne ide prema planu – Josepha izdaju Emma i Youri, a grupa se raspadne. Josepha prihvati Rémi, bivši baletan koji je postao učitelj, te on otkriva svijet klasičnog plesa i upozna prekrasnu Chloé koja se priprema za audiciju za Njujorški balet. Kroz njihov susret, orkestrirajući neočekivan spoj hip-hopa i baleta, Joseph uči razvijati osobnost kao plesač i vođa te legitimitet kao umjetnik.

Slike

ZaplešimoZaplešimoZaplešimoZaplešimoZaplešimoZaplešimoZaplešimoZaplešimo

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.