OPIS

Nastao prema romanu Stephena Kinga, film „Carrie“ je priča o djevojci koju je odgojila, gotovo u izolaciji, njezina psihozama podložna, religiozna majka Margaret. Kada je drugi učenici počnu nemilosrdno zadirkivati nakon neugodnog incidenta, nastavnik ih strogo kazni. Odlučni osvetiti se, učenici kuju urotu protiv Carrie, koja se izjalovi nakon što za vrijeme maturalne zabave Carriene čudne mentalne moći izađu na vidjelo.
U ovom klasičnom hororu prema prvom romanu Stephena Kinga Sissy Spacek igra Carrie White, povučenu tinejdžericu koja živi u staroj, trošnoj kući sa svojom majkom, vjerskom fanatičarkom. U školi je ona stidljiva izopćenica. Ali tada osvane njezin veliki dan... Ili se barem tako čini. Pozvana je na maturalni ples – na svoj prvi spoj. Mladić u njezinoj pratnji jedan je od najzgodnijih u školi. Čini se da je sve spremno za savršenu večer. No na plesu njezini kolege izvedu groznu psinu da bi je ponizili. No nisu računali na nezemaljske moći koje Carrie posjeduje. Njezin pravedni gnjev pretvara maturalni ples u krvoproliće.

Slike

CarrieCarrieCarrieCarrieCarrieCarrieCarrieCarrieCarrieCarrieCarrieCarrieCarrieCarrieCarrieCarrieCarrieCarrieCarrieCarrie

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.