OPIS

Djevojka otkriva da se u ljubavi suprotnosti zaista ponekad privlače u romantičnoj komediji „Nešto novo“. Kenya (Sanaa Lathan) je uspješna odvjetnica u srednjim tridesetim godinama čiji privatni život nije u tako dobrom stanju kao njezina karijera.
Iako je privlačna i inteligentna, Kenya ima toliko visoke standarde da se ne pristaje vezati za muškarca koji nema sve što ona želi. Na jednoj zabavi, Kenya upoznaje Briana (Simon Baker), arhitekta krajobraza koji uređuje vrt domaćici. Brian se odmah zainteresira za Kenyu iako ona ne uzvraća njegove simpatije. No svidi joj se njegov rad i zaposli ga da joj preuredi vrt. Uskoro, on je pozove na večeru, a ona neočekivano pristane. Iako Kenya i Brian nemaju mnogo toga zajedničkog, ubrzo se jako zavole i započnu pravu romancu. No Brain je bijelac, a Kenya crnkinja i to izazove negodovanje u njezinoj obitelji koja joj je namijenila prikladnijeg udvarača – Afroamerikanca.

Slike

Nešto novoNešto novoNešto novo

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.