Ocjena: 5.8/10
Ocjena korisnika: 7.4/10
(49 glasova)

OPIS

Superzvijezde Jennifer Aniston i Vince Vaughn glume u ovoj romantičnoj komediji o nestanku ljubavi između čikaškog para koji živi zajedno. Aniston je trgovac umjetninama koja sa svojim tupim slatkorječivim dečkom (Vaughn) dolazi do tačke loma i napušta ga. Kada nijedan od dvoje "bivših" nije spreman da se iseli iz stana koji su do tada dijelili, jedino rješenje je da nastave živjeti kao neprijateljski raspoloženi cimeri dok jedan od njih ne popusti. Istovremeno smiješan i tužan i originalan, "Prekid" se poigrava konvencijama žanra kako bi stvorio izuzetno dirljiv i iskren prikaz ljubavi sa svim detaljima. Jon Favreau, Joey Lauren Adams, Jason Bateman i Judy Davis takođe glume.

Slike

RaskidRaskidFoto: RTL/UniversalFoto: RTL/UniversalFoto: RTL/UniversalFoto: RTL/UniversalFoto: RTL/UniversalFoto: RTL/UniversalFoto: RTL/UniversalRaskidRaskidRaskidRaskidRaskidRaskidRaskidRaskidRaskidRaskidRaskid

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.