Ocjena: 5.6/10
Ocjena korisnika: 8.1/10
(18 glasova)

OPIS

Anne, mlada pariška odvjetnica, zaljubljena je u Françoisa, koji je podjednako lud za njom. Par planira vjenčanje iz snova u Jaipuru u Indiji! François kreće u Indiju prije Anne, kako bi sklopio neke važne ugovore prije vjenčanja. Anne i njena starija sestra Betty pridružit će mu se nakon par dana. Anne bi trebala ponijeti sa sobom urnu s pepelom Françoisove majke, tako da ga prosipaju po Indiji. Ali stvari ne idu po planu. Anne izgubi urnu tijekom puta. Sama kreće u potragu za urnom, u zemlji o kojoj ništa ne zna. Ubrzo se izgubi, sve dok ne upozna Ravija, simpatičnog francuskog Indijca koji se bavi čudnim poslovima. Ravi postaje Annin vozač i improvizirani vodič dok ona pretražuje zemlju. Imaju tri dana za pronaći urnu i da Anne stigne u Jaipur na vjenčanje. U avanturi od tri dana, punoj iznenađenja i preokreta, upoznaju se prilično dobro. Anne postupno podlegne Ravijevom šarmu i počinje se predomišljati u vezi vjenčanja s Françoisom.

Slike

Ljubav na prvi pogled u JaipuruLjubav na prvi pogled u JaipuruLjubav na prvi pogled u JaipuruLjubav na prvi pogled u JaipuruLjubav na prvi pogled u JaipuruLjubav na prvi pogled u JaipuruLjubav na prvi pogled u JaipuruLjubav na prvi pogled u Jaipuru

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.