OPIS

Kad joj muža misteriozno ubiju u sukobima zbog droge na Filipinima, udovica i majka prisiljena je potražiti odgovore u mračnom podzemlju policajaca, kriminalaca i droge. Mora se suočiti s vlastitom tamom da bi zaštitila svoju obitelj.
Vrlo dirljiv triler smješten usred narkoratova i izvansudskih ubojstava na Filipinima. U ljeto 2016. godine u Manili novoizabrani predsjednik Filipina Rodrigo Duterte pokreće kampanju protiv droge pod nazivom Operacija Tokhang. Lokalni dužnosnici i policija idu od vrata do vrata te pozivaju Mariju i Artura, za koje se sumnja da su narkomani, da se predaju i pridaju svoja imena na „popis za nadzor droge“. Ubrzo nakon toga Arturo je pronađen mrtav na ulicama pod tajanstvenim okolnostima. Maria ostaje za svoje troje djece u virtualnoj policijskoj državi. Dok uranja u Manilino mračno podzemlje policajaca, kriminalaca i droge kako bi pronašla odgovore, shvaća da istina nikad nije crno-bijela te se mora suočiti s vlastitom tamom kako bi zaštitila obitelj.

Slike

Popis praćenjaPopis praćenjaPopis praćenjaPopis praćenjaPopis praćenjaPopis praćenjaPopis praćenja

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.