OPIS

1956. tvornički radnik i neuspjeli pjevač Buddy Visalo ostvari životni san kupnjom kuće s dva stana čije prizemlje pretvori u bar u kojem može nastupati. Međutim naiđe na neočekivane probleme pri pokušaju deložacije stanara.
1956. tvornički radnik i neuspjeli pjevač Buddy Visalo ostvari životni san kupnjom kuće s dva stana na Staten Islandu za sebe i ženu Estelle, a prizemlje pretvori u bar u kojem može nastupati. Međutim naiđe na neočekivane komplikacije. Prvi je problem Estellein manjak povjerenja u Buddyja. Zatim su tu irski stanari na gornjem katu koji se odbijaju odseliti i ne žele platiti stanarinu. Osim toga, žena na gornjem katu treba roditi. Idući je problem ta ista beba: kad se rodi, nedvojbeno je da je otac crnac. Irac zbriše, Buddy izbaci majku i dijete, a onda osjeti grižnju savjesti te ih smjesti u jedan stan i praktički ih posvoji. Nevjerojatno prijateljstvo koje je započelo sukobima i verbalnim tiradama pretvori se u nježnu ljubav dok se Buddy suočava s vlastitim predrasudama i kulturnim vrijednostima koje ga guše.

Slike

Ostvarenje snovaOstvarenje snovaOstvarenje snovaOstvarenje snovaOstvarenje snovaOstvarenje snovaOstvarenje snova

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.