OPIS

Afrika ima najveću pticu i najvišeg sisavca: noja i žirafu. Na Borneu rastu najveća stabla i žive najmanje životinje. Upoznajte velike i male u ovoj turneji oko svijeta.
Strahovito visoka ili nevjerojatno malena, priroda je uvijek prepuna iznenađenja. Afrika ima najveću pticu i najvišeg sisavca: noja, toliko velikog da ne može ni letjeti, i žirafu, čiji se vrat može produžiti i do sedam metara. Borneo također ima svoje rekordere; najviša tropska stabla ispunjavaju prašumu dok najmanji medvjedi, pa čak i pigmejski slonovi lutaju najvećim azijskim otokom. Tu je i cijeli niz biljaka mesožderki koje ne samo da su divovske, već su i pametne - pakt o preživljavanju sklopile su s najsićušnijima od svih mrava. Upoznajte velike i male na ovoj svjetskoj turneji golemih proporcija.

Slike

Off The FenceOff The FenceOff The FenceOff The FenceOff The FenceOff The FenceOff The FenceOff The FenceOff The FenceOff The FenceOff The FenceOff The Fence

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.