OPIS

Sentimentalna komedija o troje djece rastavljenih roditelja koja su, dok žive u Parizu sa svojom buržujskom rusko-ortodoksnom majkom, iznenada spakirana i poslana da žive sa svojim nekonvencionalnim i siromašnim talijanskim ocem, Carlom.
KAMO SREĆE sentimentalna je komedija, priča o troje usko povezane braće i sestara, Almi, Jean i Sebastianu koji žive u Parizu, u sigurnom, iako bizarnom, buržujskom svijetu svoje rusko-ortodoksne majke. Jednog dana iznenada ih spakiraju i pošalju u naručje svog odsutnog, nekonvencionalnog i potpuno siromašnog talijanskog oca Carla koji se ne zna brinuti o sebi, a kamoli o svojoj djeci. Tijekom božićnih praznika provedenih u kući na plaži s Carlom i njegovom spisateljskom partnericom Benedettom, periodu u kojem su njihovi pravi životi na trenutak zamrznuti, obiteljska napetost izbija na površinu. Carlo otkriva mračnu stranu svoje bivše žene i dokazuje svojoj djeci da je doista nepouzdan otac, ali i nevjerojatno karizmatičan. I unatoč svakodnevnim izazovima i napetostima, mlada Alma i dalje čvrsto vjeruje da će se jednog dana – O, KAMO SREĆE! – njezina obitelj ponovno ujediniti, baš kao nekada.

Slike

Kamo srećeKamo srećeKamo srećeKamo srećeKamo srećeKamo srećeKamo srećeKamo srećeKamo sreće

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.