OPIS

U urbanoj džungli u Kongu, u Кinshasi, koja broji preko 13 milijuna stanovnika, uslijed političkog i društvenog kaosa pojavljuje se eklektična i vruća ulična umjetnička scena (street art). Alternativni vizualni umjetnici, glazbenici i izvođači stvaraju ni iz čega, koristeći reciklirane predmete i vlastita tijela kako bi izrazili svoj bijes, ali i svoje snove za promjenom. Usprkos stalnom uznemiravanju vlasti, jakim tabuima tradicionalnog društva i osobnim borbama umjetnika, pokret se više ne može zaustaviti.

Slike

Sustav KSustav K

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
 • Potraga za glavom Ivana Krstitelja (2012)

  image
  Otkrijte revolucionarni duh koji je promijenio kršćanstvo. Priča o Ivanu Krstitelju završava odrubljivanjem njegove glave - no je li to sve?
 • On the Yeti Trail (2014)

  image
  For the first time in over a century, Yeti legends and personal accounts have become the subject of scientific studies. Does the Yeti really exist? Fascinating...
 • Vodenkonj protiv krokodila (2014)

  image
  Dva najsmrtonosnija afrička gladijatora, vodenkonj i krokodil, tisućljećima žive jedan uz drugog, no jesu li jedni drugima dobri susjedi ili zakleti neprijatelji?...
 • Gepardov put (2022)

  image
  Vidjet ćemo kako u Keniji Immani štiti svoja četiri mladunca od mužjaka geparda i drugih grabežljivaca. Autori Dereck i Beverly Joubert.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.