OPIS

Pogled u život Alexa (Juan José Ballesta), djeteta kojeg je majka kleptomanka napustila nakon što ga je naučila kako da zarađuje za život kao džepar. Sada već odrastao on upoznaje privlačnu studenticu Saru (María Valverde), te je obećava naučiti sve što zna o umjetnosti ulične krađe.
Nakon što je djetinjstvo proveo u sirotištu, Alex (Juan José Ballesta) sada započinje novi život. No u samo par dana prisjeća se svega što ga je majka naučila prije no što je nestala iz njegovog života: kako da preživi džepareći. Kada jednoga jutra otkrije Saru kako krade u supermarketu, njegov se život potpuno promijeni. On ulazi u njezin život obavijen velom misterije i s ludim prijedlogom: zajedno će krasti i dijeliti plijen... No u naoko profesionalnom dogovoru kriju se uzajamne simpatije, snažnije od razlike koja dijeli njihove svjetove.

Slike

DžepariDžepariDžepariDžepariDžepariDžepariDžepari

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.