poster

Lanac uništenja: Kibernetički rat protiv američkih izbora

Kill Chain: The Cyber War on America's Elections (2020)


Ocjena: 7.5/10
Ocjena korisnika: 1/10

OPIS

LANAC UNIŠTENJA istražuje sigurnost izborne tehnologije i koliko su u SAD-u glasački sustavi nezaštićeni. Film prati finskog hakera koji je postao izborni stručnjak Harrija Hurstija dok istražuje hakiranja vezana uz izbore.
LANAC UNIŠTENJA: KIBERNETIČKI RAT PROTIV AMERIČKIH IZBORA otkriva zastrašujuću istinu o tome koliko su glasački sustavi nezaštićeni. I dok je integritet izbora u SAD-u 2016. g. upitan, izbori 2020. su također u opasnosti od malwarea koji su već možda pokrenuti da bi omeli aspekte glasačkog sustava, od registracije birača do glasačkih listića. Kako se sve više biračkih mjesta oslanja na elektronske glasačke sprave, naoko nepovezani napadi tijekom proteklih godina mogu se gledati kao „ubojiti lanac“ u kojem se hakeri plaćeni od država koriste kiberoružjem umjesto vojnom silom da bi potkopali vjeru u demokratske procese i slobode koje mnogi Amerikanci smatraju zaštićenima. Prateći Harrija Hurstija, legendarnog finskog hakera koji je postao stručnjak za izbore, dok istražuje hakiranja vezana uz glasanje, u filmu se nalaze i iskreni intervjui s ključnim osobama iz domene osiguravanja izbora kao i senatori iz obiju stranaka u SAD-u koji se bore da bi zaštitili svetost glasova građana SAD-a.

Slike

Lanac uništenja: Kibernetički rat protiv američkih izboraLanac uništenja: Kibernetički rat protiv američkih izboraLanac uništenja: Kibernetički rat protiv američkih izboraLanac uništenja: Kibernetički rat protiv američkih izboraLanac uništenja: Kibernetički rat protiv američkih izboraLanac uništenja: Kibernetički rat protiv američkih izboraLanac uništenja: Kibernetički rat protiv američkih izbora

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.