OPIS

Aussie, simpatični australski mješanac, kreće na misiju da vrati nestalog plišanog medu svojoj mladoj vlasnici. „AUSSIE I TED“ smiješna je, iskrena pustolovina o pravom značenju prijateljstva.
U staroj kući u San Franciscu OBITELJ BROOKS muči se kako bi spojila kraj s krajem. Vremena su teška za MICHAELA BROOKSA (Dean Cain), njegovu suprugu AMELIJU (Kirstin Eggers) i njihovo dvoje djece – jedanaestogodišnjeg ERICA (Leo Howard) i njegovu šestogodišnju sestru LANEY (Alyssa Shafer). Laneyn najbolji prijatelj mali je obiteljski pas AUSSIE, lutalica kojeg je Michael donio kući s puta po Australiji. Laney i Aussie veže jedinstveno prijateljstvo. Apsolutno sve rade zajedno… To jest, do dana kad Michael kući donese poseban dar za svoju kćer. Micheal odlazi u četvrt u kojoj je odrastao, u Kinesku četvrt, gdje susreće staru prijateljicu tajnovitu, mudru ženu po imenu MEI MEI (Emily Kuroda). Kad Michael Mei Mei opiše svoju kćer, postarija prodavačica preporuči veoma posebnog PLIŠANOG MEDU kao savršen dar. Ali to nije obična igračka. Kad se poveže s iskrenom dječjom ljubavlju, medo sjaji i komunicira sa svojim vlasnikom. Laney se odmah poveže s medom, osjećajući da je on više od plišane životinje. Nazove ga TED. Laney i Ted postaju nerazdvojni, a Aussie ljubomoran. Samo što nije zaboravljen, zamijenjen plišanom životinjom koja ne zna ni lajati ni loviti vlastiti rep. Odlučuje nešto poduzeti. Dok Laney spava, Aussie odnosi Teda u dvorište i zakopa ga u hrpu suhog lišća, savršeno skrovište. I ono jest savršeno. Toliko savršeno da Laney i njezina obitelj ne mogu naći medu. Laney je izvan sebe. Osjećajući grizodušje, Aussie odlučuje iskopati Teda i vratiti ga njegovoj gospodarici. No kad ode u dvorište, šokiran otkriva da je hrpa lišća nestala, a s njom i medo! S pomoću svoje darovite njuške, Aussie pretpostavi da je Teda odnio vrtlar dok je odnosio hrpu lišća. Aussie mirisom pronađe put do vrtlarove kuće i spasi Teda. Noseći medu kući, Aussie se iznenadi kad shvati da može čuti Tedove misli, baš kao i Laney. No nemaju mnogo vremena za razgovor. Iznenada, Teda Aussieju otima veći, jači pas po imenu RUFUS. Tako počinje niz ludih pustolovina, dok Aussie ganja Teda ulicama San Francisca. Budući da se ne može micati ni razgovarati ni s kim s kim nije povezan, Ted mora vjerovati da će ga Aussie nekako vratiti kući. Aussie se mora pouzdati u svoj istančani osjet mirisa i inteligenciju da bi mogao pratiti Teda kojeg sele s jednog mjesta na drugo. U međuvremenu, Michael i Amelia gube pravo na najam i prisiljeni su iseliti se iz svoje kuće u gradu. Pakiraju svoju obitelj i sele se iz San Francisca na farmu Michaelove TETE ZELDE (Beverly D'Angelo). Laney svlada tuga. Kolike su mogućnosti da će ikad više vidjeti svog psa i medu ako se odsele tako daleko? Kako će oni doći do farme? Koliko daleko će Aussie ići da ispravi stvari i pokaže svoju bezuvjetnu ljubav za Laney?

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.