Ocjena: 6.7/10
Ocjena korisnika: 9/10
(3 glasova)

OPIS

Božić, 1999. Kada mali Rémi nestane u mirnom seocetu na Ardenima, svi su u šoku. Glas o djetetovoj otmici brzo se pročuje i iznenada se pod sumnjom nađu svi koji se ponašaju drukčije nego inače. Velika potraga u susjednoj šumi nije uspjela. Trećeg dana nakon Rémijeva nestanka morala se zaustaviti zbog razorne oluje. Tijekom ova tri beskrajna dana 12-godišnji Antoine živi s nepodnošljivim strahom da će biti otkriven. On jedini zna što se stvarno dogodilo... 15 godina poslije, kad se Antoine vrati sa studija medicine, selo se gotovo nije promijenilo. No šumski radnici napokon su počeli sanirati štetu od oluje. U strahu od otkrića, Antoine donosi kobnu odluku.

Slike

Tri dana i jedan životTri dana i jedan životTri dana i jedan životTri dana i jedan životTri dana i jedan životTri dana i jedan životTri dana i jedan životTri dana i jedan životTri dana i jedan život

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.