OPIS

Na udaljenom otoku Liv, nakon godina šutnje, počinje komunicirati. Revni neurolog, doveden na otok kako bi je zaštitio, zaključi da će Liv biti bolje u bolnici, ali umjesto da se oporavi, ona se pretvori u nasilnu buntovnicu.
Liv, koju je na zabačenom otoku odgajao djed Lionel, nikad nije progovorila. Kad Lionel otkrije da umire, pozove svog bivšeg zaštitnika, neurologa Michaela, na otok i zamoli ga da zaštiti Livinu neovisnost. Te noći, dok Lionel čita Liv, izda ga glas. Liv uzme Shakespeareovu knjigu i započinje: isprva čita, a zatim tka vlastiti jezik iz Shakespeareovih riječi. Michael je zatekne kako govori i odvede u psihijatrijsku bolnicu. U bolnici postaje prava buntovnica; zbog rastućeg nasilja prijeti joj da je doživotno zatvore. U vrijeme kada je svijet na prijelomnoj točki u pogledu ženskih glasova, Liv sažima duh vremena.

Slike

GlasGlasGlasGlasGlasGlas

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.