OPIS

Tom i Gema mladi su par koji traga za savršenim domom. Ta ih potraga, i čudni agent za nekretnine, odvede u Jonder, neobičnu četvrt koju čine potpuno identične kuće. Odmah osjete da nešto sa Jonderom nije u redu zbog čega odluče ignorirati ponudu no uskoro otkriju da su umesto u domu iz snova završili u noćnoj mori iz koje nema izlaza.

Slike

Vivarium

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Sretan dan smrti 2 (2019)

    image
    Ovoga puta, naša junakinja, Tri, shvatiće da je umiranje iznova i iznova mnogo lakše od izazova koji tek slede i opasnosti koja ih vreba.
  • Stvor (1982)

    image
    Znanstveno-fantastični horor o borbi na život i smrt članova malobrojne ekspedicije na Antartici i krvoločnog došljaka iz svemira. Zemljina orbita, prije nekoliko...
  • Nebeski grabežljivci (2020)

    image
    Na Arktiku, ekipa geologa otkriva nacistički bojni brod za koji se mislilo da je izgubljen: Himmelsfaust, divovska čelična grdosija Trećega Reicha, s mnoštvom...
  • Zmija iz Comptona (2018)

    image
    Rap grupa na rubu potpisivanja svog prvog ugovora za album jedina je nada grada u borbi s mutiranim čudovištem, divovskom zmijom.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.