Ocjena: 7.0/10
Ocjena korisnika: 9/10
(2 glasova)

OPIS

Najbolji prijatelj psihologinje i bivše tužiteljice Hailey Dean, istražitelj okružnog državnog tužitelja Fincher Garland traži njezinu pomoć kada njegova starog prijatelja iz marinaca nađu mrtva, a vojna policija preuzme istragu.
Psihologinja i bivša tužiteljica Hailey Dean (Kellie Martin) pomaže svom prijatelju detektivu Fincheru Garlandu u istrazi ubojstva njegova prijatelja s kojim je nekad služio u marincima. Uza sve veći broj osumnjičenih od kojih se čini da svatko ima jake motive, Hailey upotrebljava svoje istraživačke vještine, kao i neobičnu sposobnost čitanja ljudi, da tumači i prati tragove koji će ih odvesti do ubojice. Kad se tijelo članice marinaca pojavi u istom parku u kojem je pronađen Fincherov prijatelj, slučaj dobiva potpuno nov zaokret, a Hailey otkriva zavjeru koja stavlja njezin vlastiti život u opasnost dok istjeruje pravdu za žrtve.

Slike

Slučajevi Hailey Dean: Smrt na dužnostiSlučajevi Hailey Dean: Smrt na dužnostiSlučajevi Hailey Dean: Smrt na dužnostiSlučajevi Hailey Dean: Smrt na dužnostiSlučajevi Hailey Dean: Smrt na dužnostiSlučajevi Hailey Dean: Smrt na dužnostiSlučajevi Hailey Dean: Smrt na dužnostiSlučajevi Hailey Dean: Smrt na dužnostiSlučajevi Hailey Dean: Smrt na dužnostiSlučajevi Hailey Dean: Smrt na dužnostiSlučajevi Hailey Dean: Smrt na dužnostiSlučajevi Hailey Dean: Smrt na dužnostiSlučajevi Hailey Dean: Smrt na dužnostiSlučajevi Hailey Dean: Smrt na dužnostiSlučajevi Hailey Dean: Smrt na dužnostiSlučajevi Hailey Dean: Smrt na dužnostiSlučajevi Hailey Dean: Smrt na dužnostiSlučajevi Hailey Dean: Smrt na dužnostiSlučajevi Hailey Dean: Smrt na dužnostiSlučajevi Hailey Dean: Smrt na dužnosti

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.