Ocjena: 6.8/10
Ocjena korisnika: 7.5/10
(11 glasova)

OPIS

Debin se život zauvijek promijeni kada njezina kći tinejdžerica misteriozno nestane. Preostaje joj odgajati mladog unuka i snalaziti se s kušnjama i nevoljama idućih godina, sve dok se ne otkrije dugoočekivana istina.
Deb (Sienna Miller) nikad se nije stidjela što je bila loša djevojka u svojoj obitelji. Dobila je kći Bridget mlada, Bridget je mlada rodila sina Jesseja, a njih troje žive manje-više sretno u svom malom gradu u Pennsylvaniji. Jedne noći Bridget izađe sa svojim starim dečkom, Jessejevim ocem, i više se nikad ne vrati. Debina majka i sestra pridružuju se cijeloj zajednici u temeljitoj potrazi, ali bezuspješno. Vrijeme prolazi, bol polako jenjava, a Deb nastavlja život, sama odgajajući Jesseja. Započinje novu karijeru i pronalazi novu ljubav s Chrisom, karizmatičnim građevinskim radnikom i glazbenikom. Ali baš kad joj se čini da je ostavila taj težak gubitak iza sebe, na vidjelo izađu nove istine koje sve mijenjaju.

Slike

AmerikankaAmerikanka

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.