OPIS

U Parizu na tajanstven način nestaje istaknuti diplomat i obavještajac Juraj Fran Krsto Križanić (Sven Medvešek). Njegov nestanak, po nalogu obavještajne službe, istražuje Gawain Skok. Gawain je nekadašnji vukovarski branitelj koji je obolio od PTSP-a i ovaj ga slučaj dovodi u niz nepredviđenih situacija i stavlja u nova iskušenja...
"Kradljivac uspomena" žanrovski se može označiti kao politički triler s natruhama art-filma, a rađen je prema istoimenom romanu hrvatskog diplomata i književnika Dine Milinovića koji je radio u našem veleposlanstvu u Parizu.

Slike

Kradljivac uspomena

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Zaleđeno jezero (2015)

    image
    Umirovljeni policajac otkriva mrtvo tijelo na zaleđenom jezeru. Kada članovi njegove obitelji postanu glavni osumnjičeni, odlučuje započeti vlastitu istragu.
  • Dobri otac: Priča o Martinu MacNeillu (2021)

    image
    Glavni tužitelj je rekao: "Bilo je to gotovo savršeno ubojstvo..." Priča o Martinu MacNeillu je senzacionalni je triler prema istinitom zločinu o stupu zajednice...
  • Kamuflaža (2014)

    image
    Beskrupulozni policijski detektiv je glavni osumnjičeni u istrazi ubojstva u izvršenju zlokobnog plana.
  • Ubojstvo na vodopadu (2016)

    image
    Mlada djevojka pronađena je mrtva kod vodopada, s kamenom u obliku srca u ruci. Istraga vodi do ezoteričnog kulta: Djeva zmaj.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.