OPIS

Kada briljantni srednjoškolac i njegovi prijatelji otkriju nacrte stroja koji ih može poslati natrag kroz vrijeme, mogućnosti se čine beskonačnima. Promijene prošlost kako bi dobili na lutriji, savršeno napisali testove i partijali kao da sutra ne postoji. Ali mijenjajući prošlost, zaprijetili su budućnosti našeg svijeta. Mogu li popraviti nastalu štetu prije nego što bude prekasno?
BLAGA INDIJE - TREASURES OF INDIA - dokumentarna serija, 3. epizode,
od 28.01. uto-čet u 22.45
Fantastična serija koja nam priča priču o Indijskom podkontinentu kroz blaga tri veoma različita naroda, mjesta i dinastije koje su oblikovale moderni indijski svijet. To je suptilna, pa čak i provokativna vizuelna istorija nekih 5000 godina talasa migracija, izgrađenih i izgubljenih carstava, različitih kultura i religija koje žive zajedno.
TOPLO-HLADNO - COLD FEET - serija, 43 epizode, od 28.01. pon-pet u 23.30
Autor: Mike Bullen
Popularna britanska serija ‘Toplo - hladno’, priča je o muško-ženskim odnosima.
Nekad smješna, nekad srceparajuća, serija prati isprepletene živote tri mančesterska para u različitim fazama njihovih emotivnih veza. Tragikomična serija koja prati živote tri para u različitim stadijumima njihovih veza. Adam i Rejčel su na početku veze, Pit i Dženi su novopečeni roditelji, a Karen i Dejvid predugo u braku. Serija vjerno prikazuje životne situacije i istražuje sve uspone i padove koje veza može doživjeti.

Slike

Projekt AlmanahProjekt AlmanahProjekt AlmanahProjekt AlmanahProjekt AlmanahProjekt AlmanahProjekt AlmanahProjekt AlmanahProjekt AlmanahProjekt AlmanahProjekt AlmanahProjekt AlmanahProjekt Almanah

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.