OPIS

U svijetu u kojem sva moć pripada starim bogataškim obiteljima, Harrison French (Matt Davis), mladi poduzetnik iz siromašnog dijela grada, pokušava se probiti među etablirane. Želi dokazati i svojoj ženi (Robin Tunney) te, što mu je još važnije, svom tastu, kongresniku Hendersonu (Peter Coyote), da je to u stanju i napraviti. Oko je bacio na posao s nekretninama koji mu treba biti ulaznica u povlašteni krug oko Williama Ashburyja (James Spader), kreme pripadnika starih, bogatih i moćnih obitelji. Taj je krug umiješan u sve i sva i pod potpunim je Ashburyjevim nadzorom. Pošto Harrisonov posao propadne, desi mu se i prometna nesreća, te bijeg s njenog mjesta, zbog čega mu obitelji prijeti uništenje. Harrison se odluči zatajiti nesreću, pa mu život posve izmakne nadzoru, a on postane predmet sumnjičenja policijskog detektiva Scofielda (Aidan Quinn). Kad mu Ashbury, kojem ništa ne promiče, ponudi pomoć, Harrison to sa zahvalnošću prihvati, zbog čega upada u svijet laai, prijevara i ucjena. Harrison sad mora odlučiti hoće li prodati dušu vragu, ili biti čovjek i ponovno se izboriti za vlastiti život. No, kome vjerovati i koliko mu je doista stalo da uspije? Dvostruki dobitnik nagrade Emmy, redatelj Rich Cowan, plete priču ovog hitchcockovskog trilera prepunog obrata i preokreta radnje, koja se odvija u mračnoj mreži bogatih i moćnih pripadnika visokog društva. Harrisonu u borbi za opstanak preostaje samo osloniti se na vlastite snage i ljubav svoje obitelji.

Slike

Sjena strahaSjena strahaSjena strahaSjena strahaSjena strahaSjena straha

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • U brzim vodama (2017)

    image
    Međutim, tokom poslovnog puta spazi ga živog i shvati da je inscenirao svoju smrt...
  • Put novca (2010)

    image
    Usred najgore ekonomske krize u Argentini, Jordi slijedi višemilijunski ugovor s vladom. Da bi ga dobio, mora svoju etiku ostaviti po strani i igrati opasnu igru....
  • Ostfriesengrab (2020)

    image
    After a bizarre murder, the suspect overpowers Commissioner Klaasen and manages to escape. A second murder occurs shortly afterwards.
  • Lutalice (2020)

    image
    Arthur Bretnik psihički je nestabilan teoretičar zavjere i privatni detektiv s traumatičnom prošlošću. Nakon što je angažiran da istraži moguće zataškavanje...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.