poster

PLAYBOY: EKSPERIMENT STRASTI

SHAME, SHAME, SHAME (1999)

triler | SAD
Režiser: Zalman King

Gdje gledati
Emisija nije dostupna u zemlji
Ocjena: 4.4/10

OPIS

Znate li koliko je hrabrosti potrebno da stanete ispred nekoga potpuno goli, samo u cipelama s visokim potpeticama i pričate o sebi? Ne znamo ni mi, ali sigurno ćemo biti korak bliže odgovoru nakon ovog erotskog filma koji studiozno pristupa seksu!

Lijepa znanstvenica Maura (Heidi Schanz) odlučila je istražiti ljudsku seksualnost, posebno se usmjerivši na seksualne fantazije. Tražeći kandidatkinje za intervjue u kojima će one, potpuno gole, pred kamerom odavati svoje najdublje i najskrivenije strasti i maštarije, Maura i sama otkriva mnoge neslućene crte vlastite seksualnosti. Isprve su pred kamerom žene, no istraživanje ne bi bilo potpuno bez muškaraca i njihovih, posve različitih, seksualnih fantazija...Hoće li lijepa Maura, slušajući svoje ispitanike, otkriti što to pokreće seksualne fantazije ili će i sama morati stati iza kamere? Provjerite gledajući s užitkom "Studij seksualnosti", film neponovljivog Zalmana Kinga ("Dnevnik crvenih cipelica"). Vrijeme će proletjeti brzo u društvu seksipilne Heidi Schanz ("Trumanov show", "Sedam") i mnogih privlačnih ispitanica i ispitanika!

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.