poster

Očima ubojice

Negli occhi dell'assassino (2009)

triler | Italija

Gdje gledati
Televizija uživo Strimovanje
img
img
Ocjena: 5.4/10

OPIS

Giona De Falco važan je kriminolog koji je surađivao i s FBI-em. Prije nešto više od godinu dana optužen je za ubojstvo supruge Laureen i sada se nalazi u zatvoru te čeka suđenje. Andrea Baldini, načelnica u policiji, bavi se njegovim slučajem. Nakon što se u Rimu dogodi strašno ubojstvo, javni tužitelj Visconti naredi Andrei da se obrati Gioni ne bi li joj on pomogao da razriješi slučaj. Premda Giona isprva ne želi s njome surađivati, naposljetku ipak prihvati dužnost, te je smješten u kućni pritvor.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Taj Mahal (2015)

    image
    Studeni 2008. Jedne večeri, dok su joj roditelji vani na večeri, 18-godišnja Louise zaglavi u sobi Taj Mahal „Palace Hotela“ u Mumbaiju za vrijeme terorističkog...
  • Recept za otmicu (2021)

    image
    Restoran Graceine mame postane popularan zbog njenih marketinških vještina. Nakon Graceinog nestanka, njene online aktivnosti mogle bi dati odgovore.
  • Oproštaj (2017)

    image
    Nakon godina apartheida, nadbiskup Desmond Tutu susreće brutalnog ubojicu koji ga moli za oprost...
  • River (2015)

    image
    A medical practitioner, volunteering in southeast Asia, tries to prevent a woman from being sexually assaulted. What happens as a result, makes him appear to the...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.