OPIS

Trojica prijatelja i studenata, Toby (Nick Stahl), Casey (Lukas Haas) i Jude (Johnny Galecki), započinju kladioničarski posao uzimajući oklade od različitih klijenata. Posao cvate i sve ga je teže držati tajnim, pogotovo kada u sve posumnjaju i fakultetski autoriteti te Tobyjeva djevojka Hunter (Rachael Leigh Cook). Sve se to ne sviđa ni talijanskim kladioničarima, koji ne žele da im itko oduzima komade unosnog kolača. Situacija se čini bezizlaznom, no Toby smišlja savršen plan.
Smješten u tajanstven i zbog toga privlačan svijet nezakonitoga klađenja, „Kladioničari" redatelja Marka Illsleyja triler je koji uvjerljivo spaja nezavisno produkcijsko zaleđe s velikom pričom, kakve se nalaze u holivudskim naslovima. Illsley i scenarist Michael Bacall, očito je, dobro poznaju svijet sporta, klađenje i opasnosti koje u njemu postoje, što su znalački prenijeli u film čiji tempo ne opada do samoga kraja. Najveći teret ipak su iznijeli glumci, sjajna trojka Nick Stahl, Johnny Galecki i Lukas Haas, te prelijepa Rachael Leigh Cook.

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.