Ocjena: 5.3/10
Ocjena korisnika: 10/10
(3 glasova)

OPIS

Putujemo oko svijeta!
Nestašni mali trkaći automobil Ace stiže u Sodor i nagovori Tomicu da krene na epsko putovanje po svijetu, i to bez dozvole Debelog Kontrolora. Tomica putuje kroz pustinje, džungle i opasne planine na pet kontinenata i po prvi se put susreće sa znamenitostima koje nikada prije nije vidio. Osim otkrivanja novih mjesta i kulture, Tomica se sprijatelji s pustolovnom i zabavnom lokomotivom iz Kenije zvanom Nia, koja će ga podučiti najvažnijoj lekciji od sviju - onoj o pravom značenju prijateljstva.
Nastala prije 70 godina, „Tomica i prijatelji“ narasla je u nagrađivanu franšizu i svjetski prepoznati brend koji se danas gleda u preko 160 zemlja i sluša na više od 50 svjetskih jezika. Dugometražna animacija „Tomica i prijatelji u novoj avanturi" prikazana je kao uvod u 22. sezonu te serijalu daje novu glavnu temu i multikulturalne likove, u ovoj uzbudljivoj avanturi u Indiji, Australiji i Kini prvi puta kompletno kreiranoj u kompjuterskoj animaciji.

Slike

Tomica i prijatelji u novoj avanturiTomica i prijatelji u novoj avanturiTomica i prijatelji u novoj avanturiTomica i prijatelji u novoj avanturiTomica i prijatelji u novoj avanturiTomica i prijatelji u novoj avanturiTomica i prijatelji u novoj avanturiTomica i prijatelji u novoj avanturiTomica i prijatelji u novoj avanturi

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.