poster

Bratska osveta

Avengement (2019)

Režiser: Jesse V. Johnson

Ocjena: 6.6/10
Ocjena korisnika: 8.8/10
(23 glasova)

OPIS

След чуждо престъпление, присъда и години в затвор, един невинен, но вече трениран убиец, започва своето отмъщение срещу тези, които са го превърнали в звяр.
Кейн и Линкълн са братя. Кейн е почтен боксьор, който проваля залога на брат си да загуби един мач. Той го моли за втори шанс и Линкълн се съгласява да му услужи с пари, но Кейн трябва да извърши "дребна" услуга, като открадне плик от една жена. Само че тя го преследва и тичайки, е прегазена от кола. Полицията арестува Кейн, който едва сега разбира, че брат му участва в престъпна схема за ограбване на хора. Полицай О'Хара му предлага да го предаде, но той отказва и влиза в затвора. Там Линкълн се опитва да убие брат си, докато Кейл търси начин сам да се спаси. След седем години, по време на кратка почивка в двора на затвора, Кейн успява да избяга от надзирателите и да се върне на улицата, за да отмъсти на тези, които са го превърнали в убиец. Въпросът е дали освен справедливостта, ще може да си върне и душата в един толкова грешен свят.

Slike

Bratska osvetaBratska osvetaBratska osvetaBratska osvetaBratska osvetaBratska osvetaBratska osvetaBratska osvetaBratska osvetaBratska osvetaBratska osveta

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.