Ocjena: 7.3/10
Ocjena korisnika: 8/10
(2 glasova)

OPIS

Matematičarka dr. Hannah Fry istražuje znanost o uspjehu. Koristeći matematiku u svakodnevnim situacijama, pokazuje praktične i zabavne načine za izgradnju strategija za dobivanje više onoga što želimo u životu.

Glumci
TRAJANJE: 53 min

Slike

Radost pobjeđivanja

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Plaža tigrastih morskih pasa (2016)

    image
    Dr. Neil Hammerschlag odgovara na ključna pitanja o tigrastom morskom psu: gdje se ti morski psi pare, gdje ženke borave za vrijeme gestacije i gdje se kote.
  • Afrički safari (2013)

    image
    Dokumentarna akcijska pustolovina u tri dimenzije. Uz pomoć vrhunskih kinematografskih tehnika, postajete putnik na spektakularnom afričkom safariju, od obale...
  • Isušivanje Alcatraza (2017)

    image
    Najnovijom tehnologijom specijalnih efekata isušujemo vode oko Alcatraza i pokazujemo zašto se iz ozloglašenog otočkog zatvora nije moglo pobjeći.
  • Umjetna inteligencija (2018)

    image
    Profesor Jim al-Khalili istražuje revoluciju umjetne inteligencije, tvrdeći kako bismo je trebali doživljavati kao prijatelja, a ne neprijatelja. Oštroumno i...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.