poster

Jakovljeve ljestve

Jacob's Ladder (2019)

CineStar Fantasy | 17. 10. 2023. | 00:05

Gdje gledati
Televizija uživo Strimovanje
img
Ocjena: 3.6/10
Ocjena korisnika: 1/10

OPIS

Ovo je suvremena inačica trilera iz 1990. g. Godinama nakon tragične smrti njegova brata u Afganistanu, Jacob Singer napokon normalno živi. Ima predivnu ženu, dijete i uspješnu karijeru kirurga u bolnici. Kad mu napeti veteran priđe i kaže mu da mu je brat zapravo živ, Jacobu se život počne razješivati. Počne halucinirati, uvjeren je da ga prate i postane paranoičan zbog istine što se zapravo dogodilo njegovu bratu. Kad otkrije da mu je brat živ i navučen na pokusnu uličnu drogu, biva uvučen u podzemni svijet iz kojega se ne može izvući.

Slike

Jakovljeve ljestveJakovljeve ljestveJakovljeve ljestveJakovljeve ljestveJakovljeve ljestveJakovljeve ljestve

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
 • Odbrojavanje (2019)

  image
  Film prati mladu medicinsku sestru, Talithu Bateman, koja iz zabave preuzima aplikaciju koja tačno predviđa kada će osoba umrijeti.
 • Teror (1963)

  image
  Mladi oficir Napoleonove vojske, koji se slučajno odvojio od saboraca, prati misterioznu devojku do zamka starog Barona, koji krije veliku tajnu.
 • Put bez povratka (2000)

  image
  Smrt ne priznaje 'Ne' kao odgovor. Ona se približava, a Alex je proklet saznanjem kada, kako i gdje će sljedeću žrtvu povesti na put bez povratka. Nakon što se...
 • Ne puštaj ga da uđe (2011)

  image
  Uputivši se u unutrašnjost, na godišnji odmor, Pejdž i Kalvin, su prisiljeni da povedu i Tristana, arogantnog gradskog trgovca kog je Kalvinova drska mlađa sestra...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.