OPIS

U lipnju 2018. g. ženama u Saudijskoj Arabiji prvi je put zakonom dopušteno voziti automobile. Ovaj dokumentarac prati Saudijke koje prihvaćaju taj novi način života i slobodu koja proizlazi iz mogućnosti da budu iza upravljača.
U lipnju 2018. g. ženama u Saudijskoj Arabiji prvi je put zakonom dopušteno voziti automobile. Smješten u saudijskoj autoškoli za žene u glavnome gradu Rijadu, ovaj dokumentarac prati Saudijke koje prihvaćaju taj novi način života i slobodu koja proizlazi iz mogućnosti da budu iza upravljača. Kroz intimne intervjue i razotkrivajuće, autentične snimke, ovaj nevjerojatni dokumentarac bilježi kako se životi žena u Saudijskoj Arabiji mijenjaju, nadu koju gaje za većom jednakošću spolova i izazove s kojime se suočavaju u kraljevstvu koje, iako se čini da ide prema naprijed, nastavlja ušutkavati i pritvarati aktivistice.

Slike

Autoškola za SaudijkeAutoškola za SaudijkeAutoškola za SaudijkeAutoškola za SaudijkeAutoškola za SaudijkeAutoškola za SaudijkeAutoškola za SaudijkeAutoškola za Saudijke

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.