OPIS

Horor s elementima trilera. Mlada Newyorčanka Jane Emelin (J. Lewis) naslijedi od bake, umrle u nikada dokraja razjašnjenim okolnostima, status zaštićene najmoprimke za stan na posljednjemu katu naizgled savršeno mirne staromodne zgrade u središtu velegrada. Unatoč želji njezina mladića, popularnoga televizijskog najavljivača vremenske prognoze, Grega "Weathermana" Harrisona, da dođe živjeti s njim, djevojka odluči zadržati neovisnost i useli se u bakin stan. Već od prvoga trenutka stvari kreću po zlu i uskoro joj se život pretvara u pakao...
Jane (Lewis) je naslijedila stan sa zaštićenom najamninom od svoje pokojne tete. Unatoč molbama svog dečka (Hurt), ona odlučuje useliti i po prvi put živjeti sama. Gotovo u trenutku ona upoznaje sve čari života u zgradi - na sebe je odmah navukla bijes susjeda koji živi kad ispod, na 4. katu, koji udara u svoj strop kako bi joj dao do znanja da ga živcira njeno pomicanje namještaja. Slijedećeg jutra, ona nalazi poruku upozorenja na vratima, ali ne shvaća je ozbiljno. Ipak, izgleda da su protiv nje pokrenute i neke drastičnije akcije, kao npr. najezda miševa i žohara, ali i provale u stan, te Jane konačno počinje sumnjati da je susjedi žele izbaciti iz stana. Ona je odlučna u namjeri da zadrži stan, a to pokazuje i javno, ignorirajući molbu dečka da to ne čini. Na kraju, nakon što je napadnuta u vlastitom stanu, Jane čvrsto odlučuje i sama poduzeti nešto.

Slike

4. kat4. kat4. kat4. kat4. kat4. kat4. kat

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.