Ocjena: 5.4/10
Ocjena korisnika: 6.7/10
(3 glasova)

OPIS

Slavna holivudska ulica Sunset Strip 1972. godine doista je bila centar glazbenog biznisa i mjesto na kojem su ostvareni mnogi, a i srušeni još brojniji snovi, kako će nam pokazati odlična glazbena komedija 'Divlji dan u Los Angelesu'.

Jednog dana 1972. godine u Hollywoodu, skupina ljudi koji se međusobno ne poznaju, ali imaju isti cilj pronalaženja nesputane cjelodnevne zabave, ispreplest će svoje živote u nezamislivo klupko. Zach (Nick Stahl) je glazbenik koji bi te večeri trebao nastupiti kao predgrupa britanskom rokeru u slavnom klubu Whisky A Go-Go; Tammy (Anna Friel) je dizajnerica odjeće, uvijek spremna na brzi seks s raznim glazbenicima za koje radi; Michael (Simon Baker) je fotograf potajno zaljubljen u Annu, a njegov prijatelj Felix (Rory Cochrane) iznimno je darovit kantautor čiju kreativnost često potire alkohol. Svi će se oni naći te večeri u Whiskyju...Želeći odati počast jednom od najuzbudljivijih razdoblja glazbene i popularne povijesti Los Angelesa, redatelj Adam Collis i scenarist Randall Jahnson konstruirali su ovu zanimljivu i nepredvidljivu priču o ljudima koji gravitiraju istim društvenim događanjima, pokazujući tako različite, često zanemarivane, strane sudjelovanja u rock'n'roll svijetu. Niz mlađih glumaca odlično se snašao u ulogama svojih vršnjaka od prije tridesetak godina, a posebno treba istaknuti Simona Bakera, nama najpoznatijeg po ulozi u seriji "Cijena savjesti'".

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.