OPIS

Omnibus od šest kratkometražnih filmova čiji su zapleti vezani uz neki nacionalni praznik.
Dan otpora
Snimljeno prema kratkoj priči Roberta Perišića "Nema Boga u Susedgradu". Dva zgubidana odluče za Praznik rada posjetiti starog prijatelja koji je nedavno postao otac.
Praznik demokracije
Praznik demokracije počiva na premisi da genijalca od luđaka dijeli samo dlaka, građane od podanika volja, hrabrost i prilika, a prati četvero ljudi koji su prisiljeni birati između onoga što je ispravno i spašavanja vlastite kože.
Na Tri kralja
Na Tri kralja prati mladu ženu koja dolazi u posjet majci. Posjet u njoj budi sjećanja na tri misteriozna muškarca.
Goranova ulica
Na Veliku Gospu djevojčica Lana upoznaje dječaka iz obližnje ulice koji dane provodi gledajući kroz prozor. Kroz zajedničku igru otkrit će se tajna zbog koje će Lana preispitati svoj odnos prema Bogu, životu i sebi.
Munja
Munja se odvija na 1. maj, praznik koji je Bruni i Ivi posebno težak. Uz to što oboje moraju raditi, netko im ukrade bicikl, njihovo jedino prijevozno sredstvo.
Orah
Gubitak i kolotečina natjeraju glavni lik da se zatvori u čahuru. No onda jedna apsurdna situacija uzrokuje izljev emocija.

Slike

Zagrebačke priče 3Zagrebačke priče 3Zagrebačke priče 3Zagrebačke priče 3Zagrebačke priče 3Zagrebačke priče 3

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • U ime naroda (1987)

    image
    U industrijskom gradiću izdvaja se jedna kompanija sa izvrsnim menadžmentom. Zahvaljujući agilnom direktoru Todoru i njegovoj uspješnoj politici vođenja kompanije...
  • Osobni rat (2011)

    image
    Drama o roditeljima čijem je sinčiću dijagnosticiran tumor na mozgu. Roméo i Juliette su mladi glumci, a zaljubili su se na prvi pogled. Počeli su zajedno živjeti...
  • Moj otac i moj sin (2005)

    image
    Drama Moj otac i moj sin Čagan Irmak govori o Sadiku koji, unatoč očevim očekivanjima da bude inženjer poljoprivrede i vodi obiteljsko kućanstvo, postaje...
  • Neke žene (2016)

    image
    Film Keli Rajhart, zasnovan na kratkim pričama Mejli Meloj, sastoji se od tri povezane priče o nezavisnim ženama iz Montane koje pokušavaju da razumeju i oblikuju...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.