OPIS

Svi znamo da slon nikad ne zaboravlja. A kolibrić? Tigar je snalažljiv. A kornjača? A ako mislite da starog psa ne možete naučiti nove trikove, možda niste proveli neko vrijeme sa svinjom. U ovom zabavnom dokumentarcu koji potiče na razmišljanje pozabavit ćemo se uzbudljivim novim istraživanjima i otkloniti stare mitove o tome kako životinje uistinu razmišljaju. Od podnožja kanadskog Stjenjaka do spektakularnog prirodnog rezervata u Južnoj Africi, film predstavlja vrhunske znanstvenike i fascinantna stvorenja koja proučavaju - životinje koje posjeduju složenije kognitivne vještine i emocionalnu dubinu nego što smo mi ljudi pretpostavljali.
Film je usredotočen na vrste koje su se uglavnom ignorirale ili ih se podcjenjivalo. Ono što ćete otkriti moglo bi vas iznenaditi: ribe koje obmanjuju jedne druge, gušteri koji mogu rješavati probleme, majmuni koji uče hrvanjem, ulješure koje razgovaraju.
Pružajući uvid u skriven svijet životinja i preispitujući uvriježena mišljenja, dokumentarac ujedno postavlja važna pitanja o tome kako mi, kao ljudi, razmišljamo o tim stvorenjima i odnosimo se prema njima.

Glumci
TRAJANJE: 60 min

Slike

Razmišljaj poput životinjeRazmišljaj poput životinjeRazmišljaj poput životinjeRazmišljaj poput životinjeRazmišljaj poput životinje

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.