Ocjena: 4.3/10
Ocjena korisnika: 6/10
(3 glasova)

OPIS

Kada učenici srednje škole Angel Beach odluče postaviti kazališnu produkciju u kojoj bi spojili nekoliko najpoznatijih i najupečatljivijih scena iz Shakespeareovih komada, nailaze na neočekivane probleme u vidu profesorice Balbricker (Nancy Parsons), koja Shakespeareova djela smatra opscenima. Uz pomoć religioznog fanatika, Velečasnog Bubbe Flavela (Bill Wiley), koji u pratnji svojih sljedbenika vrši pritisak na školsku upravu, profesorica uspijeva u naumu otkazivanja predstave. Međutim, dečkima iz Angel Beacha ne pada na pamet popustiti pod pritiscima, pa kuju plan kojim će se itekako osvetiti svim protivnicima školske kulture i slobodnog razmišljanja.
Drugi dio humoristične trilogije „Porky's", koja je u prvoj polovici osamdesetih godina prošlog stoljeća uživala kultni status zbog svojega urnebesnog humora i nesputanoga srednjoškolskog duha, „Porky's 2: Dan poslije" bez imalo se srama nastavlja na tekovine premijernog naslova, a rezultat je ponovno sjajna komedija koja će vas nasmijati do suza. U komičarskom ansamblu glumaca koji tumače uloge srednjoškolaca s kojima se nije uputno sukobiti teško je ikoga izdvojiti, jer zaista odlično funkcioniraju kao cjelina koja je više od pukog spoja svojih dijelova. Uz to što će vas zabaviti, film redatelja Boba Clarka ukazuje i na ponekad bezumno, neshvatljivo nastojanje religioznih fanatika da u svemu svjetovnom i putenom pronađu zlo i nemoral.

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.