poster

Mata Hari - prelijepa špijunka

Mata Hari - Exotik und Erotik (2017)


Ocjena: 7.2/10

OPIS

Mata Hari utjelovljenje je ljepote i ženskog zavođenja. Rođena kao Margaretha Zelle u Nizozemskoj, ta plesačica početkom 20. stoljeća postaje superzvijezda u Parizu. Kao kurtizana očarava najutjecajnije muškarce svoga doba. Kad izbije Prvi svjetski rat, Mata Hari putuje po Europi... i ne shvaćajući da strašan rat i nju hvata u zamku.
Tko je ta žena koja sve do danas zaokuplja našu maštu? Je li Mata Hari doista odavala tajne koje su joj u trenucima slabosti otkrivali utjecajni ljubavnici? Francuzi su Matu Hari optužili da je špijunirala za Njemačku. Dobila je smrtnu kaznu i obješena je u listopadu 1917. Zvijezda se tada pretvara u mit: najpoznatiju i najljepšu špijunku svih vremena. Dokumentarni film istražuje pravu priču o njoj.

Slike

Mata Hari - prelijepa špijunkaMata Hari - prelijepa špijunkaMata Hari - prelijepa špijunkaMata Hari - prelijepa špijunkaMata Hari - prelijepa špijunkaMata Hari - prelijepa špijunka

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.