OPIS

Nakon što dobiju otkaz kao zaštitari, Josh Tager (Tim Robbins) i Ivan Alexeev (John Cusack) odluče oformiti Video Aces, tvrtku za video produkciju. Joshov talent i Ivanov smisao za posao trebali bi im omogućiti nagli i veliki proboj na tržište, koje planiraju pokoriti radeći isključivo na projektima koji im se sviđaju. Na svome poslovnom putu susrest će se s brojnim različitim ljudima, među kojima i ekstremnim desničarom i predsjedničkim kandidatom Normanom Martom (Clu Gulager), prevrtljivom glazbenom novinarkom Samanthom Gregory (Mary Crosby), te pohlepnim producentom Mo Fuzzom (Don Cornelius).
Svojevremeno nazivani čak nasljednicima legendarnih Blues Brothersa, glavni likovi ove simpatične i lepršave komedije, Josh i Ivan, baš poput navedenih žele raditi samo ono što im se sviđa, kombinirajući posao i zadovoljstvo. „Glave u vrpci" ipak nisu doživjele ni velik tržišni uspjeh niti kultni status, što je prava šteta, jer je riječ o jednoj od velikih zanemarenih komedija osamdesetih godina prošlog stoljeća. John Cusack i Tim Robbins apsolutno uživaju u svojim ulogama, koje je redatelj i ko-scenarist Bill Fishman uklopio u čitav niz zabavnih i neočekivanih dogodovština.

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.