OPIS

Dobro došli u Willard, mali gradić izgubljen u idiličnom svijetu '50-ih, u kojem sunce sja svakog dana, svi poznaju svoje susjede, a raspadajući zombiji raznose poštu. Prije mnogo godina, Zemlja je prošla kroz oblak svemirske prašine, zbog čega su mrtvi ustali s nezasitnom gladi za ljudskim mesom. Teror se proširio po cijeloj zemlji, sve dok nije izumljena ogrlica s pomoću koje su zombiji postali poslušni, čak i korisni. Oformljena je tvrtka: ZomCon. Zahvaljujući njihovoj patentiranoj ogrlici za pripitomljavanje, zombiji su postali vrtlari, mljekari, sluge pa čak i kućni ljubimci. ZomCon bi volio da svi vjeruju kako oni imaju svijet pod kontrolom, ali imaju li ga zaista? Timmy Robinson ne slaže se s time. Misli da je svijet „lažni-važni“. Čudak i usamljenik, Timmy provodi toliko vremena u svojoj sobi da ga čak ni njegovi roditelji ne primjećuju. Pa kad Mama kupi zombija za pripomoć u kući, Timmy je iznenađen, čak i znatiželjan, kad se zvijer poželi igrati lovice. Kad ga zombi spasi od lokalnih nasilnika, rađa se pravo prijateljstvo, a Timmy daje zombiju ime „Fido“. Ali Fidova ogrlica se pokvari, a susjedi počnu plaćati krajnju cijenu. Da bi se stvari još više zakomplicirale, poznati ZomConov stručnjak za kontrolu zombija, g. Bottoms, uselio je u kuću preko puta. Ono što počinje kao priča iz malog gradića o dječaku i njegovom najboljem prijatelju pretvara se u zajedljivu satiru o našem svijetu, cijeni straha i nagradama odvažimo li se na ljubav. „Fido“ će vam istrgnuti srce.

Slike

FidoFidoFidoFidoFidoFido

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Zmija iz Comptona (2018)

    image
    Rap grupa na rubu potpisivanja svog prvog ugovora za album jedina je nada grada u borbi s mutiranim čudovištem, divovskom zmijom.
  • Georgina pravila (2007)

    image
    Tri potpuno različite žene nađu se pod istim krovom i tamo provode ljeto koje će im zauvijek promijeniti živote. Lilly je majka buntovne tinejdžerice Rachel. Kada...
  • Igre velike gladi (2013)

    image
    Urnebesna parodija mega popularnog serijala Igre gladi. U najdepresivnijem kutku postapokaliptične budućnosti, naša heroina Kantmiss Evershot javlja se kao...
  • Kryger bleibt Krüger (2020)

    image
    Berlin pensioner Paul Krüger gets to know his place of birth in the Czech Republic.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.