Ocjena: 7.0/10
Ocjena korisnika: 6.5/10
(2 glasova)

OPIS

Profesoru ruske književnosti na Sveučilištu u Havani naloženo je da radi kao prevoditelj za djecu žrtve nuklearne katastrofe u Černobilu kad ih pošalju na Kubu na liječenje. Temeljeno na istinitoj priči.
U jeku nuklearne katastrofe u Černobilu, Malin, profesor ruske književnosti na Sveučilištu u Havani, poslan je da bude prevoditelj kubanskim liječnicima i djeci koja su poslana na liječenje iz SSSR-a. Izvučen iz apstraktnog svijeta akademije i prisilno uveden u nemilosrdno stvarni svijet medicine, Malin pada u sve dublju depresiju. Kad upozna dijete koje mu ispriča priču, Malin se poveže s djecom i pronađe izlaz. Tek što se prilagodio svom novom poslu, Berlinski zid pada i Kuba ulazi u najdublju ekonomsku krizu koju je otok ikada poznavao. Ali Malin je sada toliko ukorijenjen u živote černobilske djece da ne primjećuje kako njegova mlada obitelj pati. Mora pronaći put natrag do svoje žene i djeteta kroz lekcije koje uči u bolnici i postati bolja osoba na tom putu.

Slike

PrevoditeljPrevoditeljPrevoditeljPrevoditeljPrevoditeljPrevoditeljPrevoditeljPrevoditeljPrevoditelj

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.