OPIS

Koliko ga se god trudili kontrolirati, život će nam se neprestano pokazivati nepredvidljivim i osvetoljubivim, kazuje nam ovaj sjajni triler u kojem će prvenstveno uživati zahtjevnija publika.

Nakon sudara automobila i kombija, putnica na stražnjem sjedalu osobnog vozila vjerojatno je mrtva, a vozač je ozbiljno ozlijeđen. Kroz flešbekove pratimo događaje koji su doveli do tragedije. On je David (Judd Nelson), romanopisac koji živi u Francuskoj i koji se upravo anonimno uključio u cijenjeni literarni natječaj, a ona je Annabelle (Laurence Treil), njegova ljubavnica, manekenka na pragu međunarodne slave. David je iznimno ljubomoran čovjek koji će se sukobiti sa Annabelleinim mogućim ljubavnikom, što će na kraju i rezultirati prometnom nesrećom. Dok se od nje oporavlja, David saznaje kako je jedan Annabellein prijatelj njegov roman proglasio svojim...Tajnoviti triler 'Upleteni u zločin' redatelja Maxa Fischera, snimljen po romanu Pierrea Boileaua i Thomasa Narcejaca, svojom pažljivo konstruiranom, pomalo paranoičnom atmosferom neznanja sigurno vas uvlači u zbivanja, iako imate osjećaj da većinu vremena ne znate što se to točno u njemu događa. Skačući iz sadašnjosti u neposrednu prošlost, Fischer tim narativnim postupkom uvjerljivo ilustrira tezu o apsolutnoj povezanosti svega što radimo. Uz odličnog Judda Nelsona u glavnoj ulozi književnika Davida, posebno treba istaknuti jednu od ranijih rola velikoga Piercea Brosnana.

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.