poster

Priče s končom iz borše Stanka Ferića: Od Jadnika do Polarisa

Priče s končom iz borše Stanka Ferića (2019)

dokumentarni | Hrvatska
Režiser: Ivo Kuzmanić

Ocjena korisnika: 9/10
(2 glasova)

OPIS

U Šibeniku postoji rock band koji i nakon pedeset godina glazbenog iskustva još uvijek održava probe, a povremeno i nastupa. Riječ je o sastavu Polaris, okupljenom tijekom druge polovice šezdesetih kad su njegovi članovi bili srednjoškolci. Naravno, i dalje sviraju glazbu upravo tog vremena, koja ih jednako opčinjava, kao i njihovu publiku. Međutim, kroz njihova svjedočanstva, osim o glazbenim fascinacijama, možemo čuti i puno toga zanimljivog o tadašnjem načinu života, kao i o duhu vremena koji je tih godina vladao Šibenikom - u još jednoj priči s končom, iz borše Stanka Ferića.

Producent: Sanja Ivančin
Snimatelj: Ivan Brezovec
Montaža: Filip Karabelj
Narator: Stanko Ferić
TRAJANJE: 30 min

Slike

Priče s končom iz borše Stanka Ferića: Od Jadnika do PolarisaPriče s končom iz borše Stanka Ferića: Od Jadnika do PolarisaPriče s končom iz borše Stanka Ferića: Od Jadnika do PolarisaPriče s končom iz borše Stanka Ferića: Od Jadnika do PolarisaPriče s končom iz borše Stanka Ferića: Od Jadnika do PolarisaPriče s končom iz borše Stanka Ferića: Od Jadnika do Polarisa

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.