OPIS

Najnoviji film o Supermanu sa Henryjem Cavillom koji je ponovo oživio ovog borca protiv zla. Dok im se približava sigurno uništenje planeta Kriptona, Jor-El i njegova supruga očajnički žele spasiti svoju rasu, pa na Zemlju šalju vlastitog sina. Svemirska letjelica kojom dijete stiže na Zemlju završi na farmi u vlasništvu Jonathana i Marthe Kent, koji dječaku daju ime Clark i odgoje ga kao vlastitoga sina. Iako odrasli Clark živi na rubu društva upravo zahvaljujući svojim nevjerojatnim, nadljudskim sposobnostima, shvati da mora postati junakom kako bi od strašne prijetnje spasio one do kojih mu je najviše stalo. Ostatak zvjezdane glumačke postave u ovom blockbuster hitu koji je na svjetskim kino blagajnama zaradio blizu 700 miliona dolara, čine: Amy Adams, Michael Shannon, Russell Crowe, Kevin Costner, Diane Lane i Laurence Fishburne.

Slike

Čovjek od čelikaČovjek od čelikaČovjek od čelikaČovjek od čelikaČovjek od čelikaČovjek od čelikaČovjek od čelikaČovjek od čelikaČovjek od čelikaČovjek od čelikaČovjek od čelikaČovjek od čelikaČovjek od čelikaČovjek od čelikaČovjek od čelikaČovjek od čelikaČovjek od čelikaČovjek od čelikaČovjek od čelikaČovjek od čelika

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.