poster

Fantastična četvorka: Dolazak srebrnog letača

4: Rise of the Silver Surfer (2007)

akcija, SF, fantazija, triler, horor, obiteljski, avanturistički | SAD, Njemačka, UK, Hong Kong (SAR Kina)
Režiser: Tim Story

Ocjena: 5.6/10
Ocjena korisnika: 8.3/10
(53 glasova)

OPIS

Najpoznatiji svjetski tim astronauta koji su postali superheroji vraća se u ovom nastavku prepunom specijalnih efekata. Na početku priče Sue i Reed pripremaju se za nadolazeće vjenčanje. Ali Reed ne može ostati fokusiran na svadbu – ometaju ga izvješća o bizarnom predmetu sličnom kometu koji juri prema Zemlji golemom snagom izazivajući fluktuacije i potpune nestanke električne energije, tropske oluje i razne druge klimatske katastrofe. Kada dotični objekt pogodi otok Manhattan, uništi veći dio grada, a njegov identitet postane jasan. „To“ je zapravo „on“ – psihotični negativac poznat kao Srebrni Letač koji namjerava, iz nekog nedokučivog razloga, uništiti velik dio Zemlje, baš kao što je izbrisao desetke planeta prije nje. Osjećajući se pozvanima da okupe staru ekipu i spase dan, Sue i Reed pozovu Bena i Johnnyja da se suoče s Letačem – a na kraju se ne bore samo protiv njega nego i protiv antipatičnog vojnog generala i svadljivog Victora Von Dooma koji je pobjegao iz svog ledenog zatvora u koji je zarobljen na kraju prvog filma.

Slike

Fantastična četvorka: Dolazak srebrnog letačaFantastična četvorka: Dolazak srebrnog letačaFantastična četvorka: Dolazak srebrnog letačaFantastična četvorka: Dolazak srebrnog letačaFantastična četvorka: Dolazak srebrnog letačaFantastična četvorka: Dolazak srebrnog letačaFantastična četvorka: Dolazak srebrnog letačaFantastična četvorka: Dolazak srebrnog letačaFantastična četvorka: Dolazak srebrnog letačaFantastična četvorka: Dolazak srebrnog letačaFantastična četvorka: Dolazak srebrnog letačaFantastična četvorka: Dolazak srebrnog letačaFantastična četvorka: Dolazak srebrnog letačaFantastična četvorka: Dolazak srebrnog letača

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.