OPIS

U tradiciji filmova o pljački pri kojoj ništa ne ide prema planu, kao što su „Big Deal on Madonna Street“ i „Pasje poslijepodne“, stvoren je i „Utorak“ – komično-ozbiljno istraživanje kaosa koji može uslijediti nakon što tri različite grupe zločinaca donesu katastrofalnu odluku da opljačkaju banku isti dan.
U jednom kutu grada Big Bena, skupina profesionalnih lopova poznatih kao Kauboji – Billy (Ashley Walters), Earp (Philip Glenister), Butch (Christian Solimeno) i Silver (John Simm) – saznaju da će se dragocjeni smaragd nazvan Meidan-i-Noor preko noći čuvati u obližnjoj banci te njušeći priliku na pomolu, skuju plan o pljački. U međuvremenu, uredski djelatnik William (Linal Haft) nije svjestan postojanja dragulja, no iz očaja odluči opljačkati banku i uzeti gotovinu jer ga ostavlja žena, a onog trenutka kada ga napusti, predstoji mu deložacija. A u samoj banci, dvije blagajnice, Samantha (Kirsty Mitchell) i Angie (Kate Macgowan) postanu toliko bijesne što ih je zaobišlo promaknuće da također skuju plan o pljački dragulja. Tri radnje odvijaju se u isto vrijeme, što dovodi do niza komplikacija i velike zbrke koja poprima gotovo farsične razmjere.

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.