OPIS

Shmuli, šarmantni sanjar, ostao je sam s petogodišnjim sinom. Živi s roditeljima, ali sanja o odlasku u Ameriku, pa štedi novac od plaće zaštitara u židovskoj školi. Jednog dana upoznaje prekrasnu mladu Aminu koja vodi trgovinu slatkišima iza ugla. Ona je Pakistanka, a on Židov – njihova će se ljubav naći na kušnji.
Glavni glumac David Dencik – brat scenarista Daniela i glavni protagonist filma "A Soap" – uvjerljiv je u ulozi Shmulija, koji radi kao zaštitar u danskoj školi za židovsku djecu. On je samohrani otac malog Taylora (Jacob Ottensten) i zajedno s njim živi kod svojih roditelja (Karen-Lise Mynster, Dick Kayso), koji preziru muslimane. Shmulijev je san da se odseli u New York, no igrom sudbine upoznaje Aminu (debitantica Louise Hart), Pakistanku koja radi u trgovini. Pred njihovom je vezom mnogo prepreka, uključujući muslimanske bande, samoproglašene židovske obrambene snage te Shmulijeve roditelje.

Slike

S druge strane ljubaviS druge strane ljubaviS druge strane ljubaviS druge strane ljubaviS druge strane ljubaviS druge strane ljubaviS druge strane ljubaviS druge strane ljubaviS druge strane ljubavi

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.