poster

SAVRŠENI SVJEDOK

PERFECT WITNESS (1989)

triler | SAD
Režiser: Robert Mandel

Ocjena: 6.2/10

OPIS

Mafija drži grad pod kontrolom, a jedino je jedan čovjek može zaustaviti. Aidan Quinn, Brian Dennehy i Stockard Channing zvijezde su ovoga sjajnog trilera o pokušaju izbjegavanja odgovornosti.

Slučajno prisustvujući hladnokrvnom ubojstvu, ugostitelj Sam Paxton (Aidan Quinn) nema hrabrosti svjedočiti protiv mafijaša koje je identificirao te radije bira odlazak u zatvor. Po izlasku iz zatvora nađe se pod jednakim pritiskom i kriminalaca i državnog tužitelja Jamesa Falcona (Brian Dennehy), koji ne želi ubojicu pustiti da se nekažnjeno izvuče. Paxton naposljetku ipak pristaje svjedočiti, zbog čega će njegova obitelj morati u program zaštite svjedoka, što će im život koji žive okrenuti naglavačke. Snimljen sad već daleke 1989. godine, 'Savršeni svjedok' je odličan triler ponešto staromodnog stila, napravljen u vremenu kada se još itekako vodilo računa o uvjerljivosti i logici priče, snazi glumačkih izvedbi i poruci koja se filmom daje u javnost. Redatelj Robert Mandel na raspolaganje je, osim sjajnog scenarija punog neočekivanih preokreta, dobio i iznimnu ekipu glumaca, među kojom se ističe legendarni Brian Dennehy, čovjek s čijim se brojem filmskih i televizijskih uloga malo koji glumac može mjeriti. Uz njega, tu su i pouzdani Aidan Quinn i Delroy Lindo te izvrsna Stockard Channing.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Kuća (2021)

    image
    Bračni par povlači se u luksuznu, visokotehnološku, potpuno automatiziranu kuću na udaljenom otoku. Kućni AI sustav poludi i okreće se protiv njih.
  • Oproštaj (2017)

    image
    Nakon godina apartheida, nadbiskup Desmond Tutu susreće brutalnog ubojicu koji ga moli za oprost...
  • Sekunda za smrt (2002)

    image
    Sara Morgan je živela je u uverenju da će u braku s bogatim, situiranim čovekom napokon pronaći sreću. Kako li se samo prevarila.. Brak Sare i Džima se pokazao...
  • Ma nije on takav (2010)

    image
    Boško je inteligentan, obrazovan, oprezan, šarmantan, romantičan i magično privlačan za žene. Ostavlja utisak čovjeka u koga se možete pouzdati. U stvarnosti, on...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.